Boek: Lily’s Cupcakes – Pure verwennerij

Image

Ik vind het heerlijk om te bakken, maar de inspiratie en de recepten moeten natuurlijk wel ergens vandaan komen. Vandaag laat ik jullie een bakboek zien waar ik echt helemaal lyrisch over ben. Ik heb het over ‘Lily’s Cupcakes – Pure Verwennerij’ geschreven door Cécile Wijdenes en Angelie Kaag.

Image

Ik kende Lily’s cupcakes al langer van het internet en ik vond de website altijd om bij weg te dromen, zó mooi zagen de cupcakes eruit. In 2011 kwam dan ook een receptenboek uit van Lily’s Cupcakes. Afgelopen zomer kreeg ik het in mijn bezit doordat ik er eigenlijk toevallig tegenaan liep. Ik was een beetje sceptisch want waarin zou dit boek over cupcake verschillen van de honderden andere boeken over cupcakes en waarom zou ik nóg een cupcakeboek nodig hebben? De vormgeving, de prachtige foto’s en het zachte prijsje trokken me over de streep en ik heb nooit enige spijt gehad van mijn aankoop.

Image

Het boek ziet er vrolijk uit met zijn roze en groene kleuren. Er staan prachtige foto’s in en de opbouw is erg goed. Voordat je bij de recepten beland krijg je eerst handige informatie over de ingrediënten en materialen die gebruikt worden,  hoe de recepten gebruikt moeten worden en technieken voor versiering en decoratie.

Image

Het allereerste recept wat ik probeerde waren Licor 43 cupcakes en voor ze goed en wel klaar waren waren ze al verorberd. Omdat deze cupcakes zo’n succes waren besloot ik om alle recepten uit dit boek uit te proberen en nu, na ongeveer 5 maanden, heb ik het boek bijna uit. Ik wil nog 5 of 6 recepten en dan blijven alleen de recepten met kokos over. Helaas vind ik kokos echt niet lekker, dus die cakejes zal ik ook nooit uitproberen. Ik heb bij deze recepten nog nooit meegemaakt dat ze mislukten. Als je je goed aan het recept houdt dan kan het bijna niet mis gaan. Zelfs mijn vriend kan uit dit boek cupcakes bakken zonder mislukkingen!

Image

Als je een leuk verjaardagscadeau zoekt, een traktatie voor jezelf, of als je door je bakboeken heen bent.. Lily’s Cupcakes – Pure verwennerij is een feestje voor jezelf en alle anderen die mogen proeven! Je koopt hem o.a hier voor €14,95!

Advertenties

2 gedachten over “Boek: Lily’s Cupcakes – Pure verwennerij

  1. Ziet er uit als een leuk boek! Zeker ook iets voor mij, en voor dat prijsje hoef je ‘em natuurlijk niet te laten liggen. Ook leuk voor de feestdagen, een leuk schoencadeau en nu natuurlijk voor onder de boom!

Laat een comment achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s